Вештерка, зомби, ѓаолче, вампир, дух, спротивен пол, медицинска сестра, костур… секоја забава со маски има бар по неколку вакви. Ама, вие не сте секоја маска, нели?

Пред секој Halloween и Први април обично има неколку опции:

1. Да не отидете никаде, затоа што немате идеја како да се маскирате и да ви биде криво што пропуштате добар провод.

2. Да отидете без маска и да се убедувате дека не ви е гајле, ама сепак да бидете свесни дека сте мрзлив парти-брејкер, а не кул неконформист.

3. Да трошите време и ресурси на маска која е толку генеричка и веќе видена што и самите ќе ја заборавите утре.

4. Да се заиграте креативно и да имате маска што ќе се памти и раскажува. Или барем ќе ги изнасмее (на позитивен начин) другите.

Нашиот избор е секогаш 4-та опција. Затоа ви нудиме неколку примери за тоа како да имате маска која ќе ја паметите. Се разбира, ова не се готови шаблони кои треба да се копираат од а до ш. Напротив, само мала иницијација, за вашата уникатна оригиналност, која ќе се отслика во маската со ваш, уникатен печат.

 

 

Пастрмајлија (велешка)

 

 

 

Пежо (кликни тукааа)

View this post on Instagram

Get his attention 🚙

A post shared by Uglydesign (@uglydesign) on

 

 

 

Симсонови

 

 

 

Грозјенце

View this post on Instagram

@oneloquence #noeloquence

A post shared by NO ELOQUENCE – NLQ WORLDWIDE (@noeloquence) on

 

 

 

Костим за милениче – Том Хенкс

 

 

 

Рил Слав

View this post on Instagram

She Squats

A post shared by Slavorum (@slavorum_official) on

 

 

 

Арт пеер

View this post on Instagram

Halloween Art Which one in your favorite?

A post shared by PLASTIK (@plastik) on

 

 

 

 

Групен костим – Дупер

 

 

 

Групен костим – Состојки за сендвич

 

View this post on Instagram

Weak in the knees

A post shared by Uglydesign (@uglydesign) on

 

View this post on Instagram

Ivanka has a new dress

A post shared by Slavorum (@slavorum_official) on

 

 

 

Берлин

View this post on Instagram

Good Morning. (📷 Andrea Spotorno)

A post shared by Jesse Whiting (@whiting_jesse) on

 

 

 

Костим за пар – Спонзоруша со дечкото

View this post on Instagram

Chanelista 👜@chanelofficial

A post shared by Uglydesign (@uglydesign) on

 

 

 

Урбан народ

 

 

 

Бритни

 

 

 

Смартфон

View this post on Instagram

Blessed be the fruit 🍎

A post shared by Uglydesign (@uglydesign) on

Comments

comments