Фотографии: Иван Момировски
Дрон фотографии: Дамјан Петрески

 

Вчера Скопје се однесуваше како сериозен мултимилионски град со англиска перфектност и шпански шмек.

Кафичи преполни, улици обоени со знамиња и навивачки реквизити. Најважно од се, Скопје се докажа како сериозно квалитетен домаќин и организатор на светски евенти. Браво Скопје, само продолжи така, ние сме со тебе.

Затоа што нашата галерија од 20тина слики е само мал дел од треската што го дрмаше Скопје, доколку имаш добри фотографии од вчерашната улична атмосфера, испрати ни ги за да ја појачаме.

 

 

Comments

comments