Ако случајно ти требаше дополнителна мотивација да отидеш до Солун во септември.

Иако каталогот официјално во продавници ќе го има тек во септември, а со него и парчињата од листава, никогаш не е прерано за паметно планирање на буџетот, нели? Зашто, да бидеме искрени, колку и да го нарекуваш твојот вкус за дизајн на мебел истенчен и пребирлив, во секој момент имаш по некое парче од Икеа што смислуваш како да го транспортираш од Солун.  

Благодарение на неколку фини светски блогери кои го добија новиот каталог порано од сите нас и решија да го споделат со светот, сега веќе може лабаво во муабет и ние да ги наброиме нашите 10 омилени парчиња од новата колекција.

 

ODGER стол

 

VEDBO фотеља

 

MYRHEDEN рамка

 

YPPERLIG стол (HAY x IKEA)

 

YPPERLIG масичка (HAY x IKEA)

 

Comments

comments