Вчера испробавме нешто ново.

Ве прашавме, на Инстаграм, за препорака со добра нова музика, на што добивме многу повеќе пораки од што очекувавме. Може слободно да кажеме дека во последните 24 часа ислушавме повеќе нова музика отколку во последните 6 месеци – се од хрватски трап до нови крисмас песни. И не сме горди само на квантитетот, повеќето од музиката што ја споделивте беше добра.

Дел од песните што ни ги пративте ги шернавме веќе таму, но набрзо ќе исчезнат од Stories. Плус, не успеавме да споделиме сè што сакавме. Затоа го направивме овој текст со поширока селекција на омилените ствари што ни ги пративте.

Едвај чекаме да џубоксаме пак.

 

@ymilosy

 

 

@hazeysjov

 

 

@james.james55

 

 

@thedreamwasborn

 

 

@isimjanovska

 

 

@bez_kontekst

 

 

@jakimoski1

 

 

@amplidyne_effect

 

 

@olickani

 

 

@bonita.ko

 

 

@v.prozus

 

 

@mladenovski123

 

 

@jollce

 

 

@noemi_chausidis

 

 

@mvrik

 

 

@sarakebakoska

 

 

@iva_na_na_na

 

 

@_andruos

 

 

@ernesto_petar

 

 

@chu33y

 

 

@iv_anaz

 

 

@tactivity

 

 

@salih_m

 

 

@hristijan.98

 

 

@filip_korunovski

 

 

@kunst.design

 

 

@todorov.anamaria

 

 

@anynieel

 

 

@breslieval

 

 

@ljubicaangelkova

 

 

@boris.nakov

 

 

@mer1maa

 

 

@menkinoski

 

Comments

comments