Во 2018 Авалон Продукција полни 25 години и на славеникот му е потребно ново лого за таа пригода.

Затоа Авалон Продукција те покануваат да се пријавиш на конкурсот за дизајн на лого, кое ќе биде дел од нивните маркетинг и промотивни материјали за 2018 година, што значи дека ќе се појави на сè – од постери, билборди и флаери, до промоција на нивните настани на социјални медиуми.

Победникот на конкурсот ќе биде награден со две специјално дизајнирани доживотни карти за сите идни концерти на Авалон Продукција, кои ќе се одржат не само во Македонија, туку и на Балканот.

 

Лого по повод 20 години Авалон Продукција

 

Бидејќи се работи за дваесет и пет годишен јубилеј на Авалон Продукција, за инспирација може да го искористиш логото кое го имаа изработено по повод 20 години постоење. Исто така, препорака на Авалон Продукција е при изработката на новото лого да го искористиш и нивното лого (кликни на овој линк за да симнеш вектор), но сепак отворени се и за нови, свежи и иновативни идеи и предлози.

Твојот предлог-дизајн може да го испратиш на аvalonmkevents@gmail.com или avalonprodukcijalogo@gmail.com најдоцна до 27 ноември 2017, а на истиот мејл може да се обратиш и доколку имаш било какво прашање.

 

Comments

comments