На 06.01.16 излезе новиот сингл на Bernays Propaganda – „Лажи ме, лажи ме”.

 


Се работи за првиот сингл од новиот албум на Bernays (4ти по ред), кој ќе биде насловен „Политика”, и кој треба да биде пуштен во промет на 14.03.16. Албумот „Политика” ќе биде издаден за словенечката независна продукциска куќа Moonlee Records. „Лажи ме, лажи ме” е достапен за преслушување и бесплатно преземање на Мооnlee Bandcamp профилот и секако на YouTube каналот.

 

Comments

comments