Љубовна приказна која е обвиена со огромна доза на завист. Одлично склопено видео преку кое се дава јасна порака за борбата на еден љубовен пар со болеста на еден од партнерите. Жртвување и потклекнување пред демонот и втурнување на парот во заедничко уживање на зависноста.

Кореографијата е дело на Тамара, позната под уметничкото име Shy’m. (многу повеќе е пејачка него танчарка, но одличен перформанс). Сцените се снимени во напуштен магацин кој порано служел како фабрика за производство на стаклени и сребрени прибори.

 

Comments

comments