Неодамна работевме со Grouper и ја лансиравме нивната последна кампања за патувања – Дестинација: Македонија.

Идејата на кампањата, која ја потврдивме и со овој видео квиз, е дека наспроти популарното верување, многу од нас не ја познаваат Македонија доволно. А дури и во случај да ја познаваат, убедени сме дека постојат многу работи кои сè уште ги немаат искусено, и агли од кои сè уште ја немаат видено.

Токму затоа подолу е галеријата со фотографии од Македонија направени со дрон. Доколку имаш (или познаваш некој кој има) добра дрон-фотографија од Македонија, прати ни ја за да ја додадеме на нашата галерија.

 

Дестинација: Трпејца
Фото: Yaron Bindels

Дестинација: Езеро Мантово
Фото: Тео Ангеловски

Дестинација: Македонија
Фото: Fly Sky

Дестинација: Скопје
Фото: Дамјан Петрески

Дестинација: Македонија

Дестинација: Маврово
Фото: FlyBoyMacedonia

Дестинација: Козјак
Фото: Max Muench

Дестинација: Галичица
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Кочани
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Козјак
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Езеро Мантово
Фото: Тео Ангеловски

Дестинација: Охрид
Фото: Yaron Bindels

Дестинација: Галичица
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Козјак
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Мала Преспа
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Охрид
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Преспа
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Преспа
Фото: Петар Петковски

Дестинација: Матка
Фото: Fly Sky

Дестинација: Охрид
Фото: Yaron Bindels

Дестинација: Скопје
Фото: Дамјан Петрески

Дестинација: Скопје
Фото: Дарко Христов

 

Comments

comments