На компаниите за визуелни ефекти „Framestore“ и „MPC“ им беше доделена задачата да ја креираат црвената планета за филмот „The Martian“. Од реалистични пејзажни снимки од Марс до симулирани разлики во гравитација, погледнете го видеото за како сето тоа доби една целина за пократко-од-вообичаеното потребно време за пост-продукција.

 

Comments

comments