Фотографии: Никола Илиевски
Модели: Лара Маринковиќ
Кристи Велков
Кристина Матевска
Сара Камилоска
Облека: Лудус

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Зошто „Masc“?

Живееме во време во кое сме приморани да се етикетираме самите себе си и луѓето да не доживуваат како такви засекогаш. Но благодарејќи на интернетот и неговата моќ, полека но сигурно се создава и распространува една култура која комплетно ја отфрлува оваа норма.

The masculine no longer stands for anything in 2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Никола Илиевски
instagram.com/nxkola
facebook.com/nilievskiinfo