Новиот албум на New Order, и покрај отсуството на Peter Hook, звучи истовремено типично и свежо.

„Music Complete“ личи на парче снимено во 1983, изгубено, и најдено не премногу доцна.

Ако смеам да го протнам тука прашањето, дали New Order се Joy Division за „возрасни“?

Почнете со нашата најдрага – „Stray Dog“ (да, затоа што го има и Iggy Pop).

 

 

Comments

comments