Mixtape од Ненад Стефановски (Foolish Green).

Прв дел на микстејп серијалот „Една Сказна“, составен од малку преостанатите музички парчиња на старата македонска музичка ризница. 50-минутен коктел од строго македонски забавни мелодии од 60тите и 70тите!

 

 

Comments

comments