Neuland x Reborn

Ова лето се здруживме со Neuland за заедно да го исфилтрираме и избереме најдоброто од настаните во Македонија. Овде ќе најдеш информации за македонскиот ноќен живот, фестивалите кои не треба да ги пропуштиш и концертите кои ќе ја одбележат сезоната.