Минатиот четврток се случи „Echo“, шестиот Neuland x Reborn настан.  

Концептот на евентот беше дело на Ирена Милојеска, Христина Секулоска и Симона Тасевска, кои го ре-оформија тимот за да ја изработат арт-инсталацијата за евентот. Одговорен за музиката беше Сашо Узун.

Во продолжение е галерија со фотографии од „Echo“, а во четврток се гледаме на „Peculiar“ во Кантина.

 

 

Comments

comments