Nike Air Force 1 Low Flyknit – новитет од Nike кој дефинитивно би сакала да го поседувам.

Реинкарнација на моделот од 1982 година со иновативна плетка, а тежат половина од оригиналниот модел. Оние „болни” по патики, како мене, веќе се обидуваат да стигнат до некој (БИЛО КОЈ) од 4те бои на овој модел. Ако сакате бои и шарени дизајни може да ви дојдат како едно добро освежување после зимските чизми.

 

Comments

comments