Фотографии: Lekker Collective

 

Со Lekker Collective сме deadly duo како браќата Кличко. За тие што сè уште не ги познаваат Lekker, најпросто би ги опишал како нашиот постар брат кој живее во странство (читај: Берлин) и не учи што е добра музика. 

Последното нешто со кое што не запознаа е музиката на Noah Slee. Noah е пејач и продуцент од Нов Зеланд, кој живее во Берлин и има одено на турнеи со Hiatus Kaiyote, Angel Haze, Mick Jenkins и Fat Freddy’s Drop.

Во новото видео на Noah Slee, во кое беше инволвирана и екипата на Lekker, е прикажана една љубовна приказна, која во комбинација со песната „Rampant Wild Free” ќе ви предизвика носталгија за летните ноќи поминати во безделничарење со друштво.

Внимание: Песнава е многу заразна и луѓето во спотов се многу убави.

Стајлингот и режијата на видеото е на Tala Who(?)

Повелете и неколку behind the scenes фотографии од спотот.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments