Добра вест за оние што чекаат прилика за да се опремат со знаење од визуелни уметности и моден дизајн.

После многуте успешно спроведени академии и курсеви, „Сеавус Едукативен и Развоен Центар“ (СЕДЦ) во соработка со „Џолев и уметностите“ сега најавуваат две нови академски програми за дизајн: Академија за визуелни уметности и Академија за моден дизајн.

Добро познатите Зоран Кардула, Петар Павлов, Небојша Вилиќ, Никола Узуновски, Стефан Сидовски, Никола Булески и Никола Ефтимоф се само дел од екипата која стои зад овие нови академии. За повеќе детали околу тоа што поконкретно се спрема дознајте на http://djolevandarts.com/, а претходно погледнете ги овие видеа:

 

 

 

 

Comments

comments