Новиот Почеток & Reborn present: „The Making of Otrov“
Камера и монтажа: Елена Героска
Арт дирекција: Димитар Попов

 

Вечерва во 21.30 на Skopje Street Festival ќе ги гледаме Новиот Почеток. Наскоро излегува спотот за песната „Отров”, а денес како загревање погледнете го „the making of“ видеото снимено од Reborn.

Новиот Почеток – „Отров”
Албум:
„Јас сум земја” 2015, Sixtynine Records

Благодарност до: Театар Комедија, Костадин Спирковски Цимер, Александар Ефтимовски, Симона Мирчевска, Димитар Попøв и целиот Reborn тим, Александар Митевски, Трповски Ѓорѓи, Теодора Василјевиќ, Стефан Дојчиновски, Сања Ефтимовска.

 

Comments

comments