Сите содржини

SBTRKT: Бегство од обичното

Мистичност, анонимност и искрена потреба за создавање на чиста, слободна и неизвитоперена музика, која не бара никакво одобрување од публиката. Музика ослободен...

Нина Геометриева дизајнира, знае што сонуваат мачките и мисли дека универзумот не е багер

Под наивна претпоставка дека кога целиот свет слушна за Нина, слушна и ти, се фокусирам на мојата омилена страна - нејзината неверојатна досетливост и фантазија...

Не Ме Бива За Готвење: Хумус

Со враќањето на пролетта на сцена, секогаш се активира еден циклус од повеќе прекрасни појави: цвеќињата и дрвјата (тие што патиме од алергија си знаеме), шетањ...