Сите содржини

Нов видео спот од ПМГ Колектив

„Култура“ е петиот по ред издаден сингл од албумот #ExYou на ПМГ Колектив. Видеото е изработено од мистериозниот, скопски, видео артист - Катинг Еџ. „Неговиот ...

Започна Fashion Weekend Skopje 2015

Започнува дванаесеттиот по ред моден викенд во Скопје под мотото „Модата и културното наследство“. Пет дена исполнети со многу шминка, штикли, свечени тоалети, ...

Љубовна медицина

Љубовна приказна која е обвиена со огромна доза на завист. Одлично склопено видео преку кое се дава јасна порака за борбата на еден љубовен пар со болеста на ед...

Бенд на неделата: Tame Impala

Различни периоди од животот ни се дефинирани од различната музиката која ја слушаме. Многу често се случува таа да нè советува, поттурне, целосно да ни го проме...