Сите содржини

Радио МОФ слави 5 години

Медиум кој заслужува барем едно поттикнувачко браво. Радио МОФ е 5 години во етерот, каде што веќе сигурно и самоуверено си чекори по својот пат.  Тоа е така за...

6 Култни македонски емисии

Кога ќе се присетам на емисиите кои хараа по домашниот ТВ етер, дури некако ми доаѓа да насоберам солзи под очи па да лажам дека е алергија. Каде се „Twisted Ci...