Сите содржини

[Серија] Narcos

Подемот и падот на Pablo Escobar како што не сте го виделе до сега. Не дека има недостиг на биографии за Pablo Escobar, но оваа серија е многу повеќе од само п...

Скопје Креатива 2015

Дечки, „Скопје Креатива“ по 5ти пат. Недела на креативност и иновативност. „Скопје Креатива“ е уникатен настан кој на едно место ги обединува креативниот сект...

Зошто постои уметност?

Уметноста е... Никогаш не сум можела да ја довршам реченицива. Знам дека на сите ни треба малку повеќе уметност во животот... Ова се моите пет причини зошто......

Запознајте ги Mash Radio

Зад седум скопски ноќни клубови, стотина скопски кафичи и околу милион кафани, некаде во оддамна изгубениот клубски живот на Скопје, постоеја збир на млади луѓе...