Сите содржини

Disclosure: „Willing and Able“

Disclosure објави уште една песна од нивниот нов албум. Англиското електрноско дуо, Disclosure, ја објави песната „Willing and Able“ како четрвртио сингл од оч...

Што е успех?

Ова прекрасно илустрирано видео, кое секој би требало да го погледне, покажува што навистина претставува успехот и кој е најдобриот начин да го постигнеме. „Ни...

Колажна психоделија

Веројатно сте ги приметиле овие ретро, психоделични и романтични колажи кои се вртат на социјалните мрежи и арт портали. Мистериозниот уметникот зад нив е Eugen...

Boiler Room: Рецепт за добра забава

Камера, ДЏ сет, неконвенционален простор и малкубројна публика позади ДЏ-от. Ова се најважните компоненти на Boiler Room. Кров на зграда, хотелско фоаје, приват...

Ново нешто од FKA twigs

FKA twigs објави нова песна која ќе биде дел од нејзиниот очекуван EP. Песната насловена „Figure 8“ е делумно инспирирана од танцот наречен „вогинг“ (voguing...

Првиот мото сурфер

Сурфање, винд-сурф, педлање, мотокрос-сурф... чекајте што?!?!?! Да, да се случи и тоа, сурфање со крос мотор. Виновникот за ова е Robbie “Maddo” Madison. Австр...