Што има во град (7- 13 август)

Понеделник 7.8.2017 Пиволенд 2017 // Скопско Кале Десетто, јубилејно издание на скопскиот пивски фестивал „Пиволенд“. Фестивалот традиционално ќе се одржи н...

5 години InstaMeetSkopje

На 26.07.2017 година или среда, со почеток во 19 часот во Градски Парк Скопје се случува 5 години од првиот собир на македонските Инстаграм корисници. Јас иск...