Migos на Exit 2018

Трап лордовите доаѓаат на Балкан. „Bad and Boujee”, „T-Shirt”, „Slippery” и сите останати трап х(ш)итови на Migos ќе го „демолираат” овогодинешното издание на ...

Што има во град (5-11 март)

Фотографија: Василије   Понеделник 5.3.2018 Госпоѓиците од Авињон // МНТ Автор: Сашо Димоски Режисер: Ненад Витанов Улоги: Дора Маар ― Софиа Насе...

Vero е новиот Instagram

Ако следиш (а следиш) влијателни личности на Instagram, тогаш сигурно веќе имаш забележано дека зборуваат за новата социјална мрежа „Vero - True Social“. Мобил...