„Мкц некогаш” е епизода од „Балкан експрес”, емисија од времињата кога Трендо и Логин беа во цутот на младоста.

Видеото кое еднаш го гледавме па го изгубивме, го баравме со месеци – конечно го најдовме и преземавме од off.net.mk.

П.С. Иако во тоа време ние бевме во годините кога се менувавме со сликици, игравме камај-камај, грабни стапче и граница, сепак помислата на МКЦ-тогаш ни е прилично сликовита и пријатна.

 

Comments

comments