party-details

 

 

Денес кога ги гледавме сликите сфативме дека журката завршила. Импресиите се следните: многу денсање, балони, диско топки, предобра музика и секако најсилната од сите по што ќе ја помниме добрата забава сте ВИЕ. Фала ви на сите што дојдовте (ова го чувте повеќето од Ања на врата, но сега повторно од целиот тим). Фала ви за убавите зборови, насмевките, шизењето, доброто расположение и диско атмосферата. Од се срце ви благодариме за бустот што ни го дадовте. Тагнете се на сликите (на Facebook албумот) и пак да се собереме за уште многу поубави работи! Дефинитивно докажавме дека Скопје се уште дише и знае како навистина добро да се забавува.

 

 

Untitled-1 copy 28JPG28 Untitled-5 copy IMG_026646JPG4645JPG4544JPG4443JPG4342JPG42IMG_024841JPG4140JPG4039JPG3938JPG3837JPG3736JPG3635JPG3534JPG3433JPG33IMG_021232JPG3231JPG3130JPG3029JPG2928JPG2827JPG2726JPG2625JPG2524JPG24IMG_024124JPG2423JPG2322JPG2221JPG2120JPG20

 

IMG_0233 53JPG53 52JPG52 51JPG51 50JPG50 48JPG48 47JPG4755JPG55IMG_0224Untitled-2 copy56JPG56IMG_0281Untitled-3 copy6JPG65JPG54JPG43JPG32JPG21JPG1Untitled-4 copyIMG_03057JPG714JPG1413JPG1312JPG1211JPG1110JPG109JPG98JPG819JPG1918JPG1817JPG17