„Култура“ е петиот по ред издаден сингл од албумот #ExYou на ПМГ Колектив.

Видеото е изработено од мистериозниот, скопски, видео артист – Катинг Еџ. „Неговиот идентитет е засега непознат, а можеби и загубен, но се додека прави спотови, ние нема да поставуваме прашања“, изјави Мирко Попов (ПМГ Колектив). Инаку, самата песна е типична ПМГ Колектив композиција, која на едно место ги собира сите главни музички и лирични карактеристики на овој бенд.

 

Comments

comments