Mоравме да го направиме ова.

Последниве неколку дена Фејсбукот ни е преплавен со слики од (најверојатно) бугарскиот квиз, кој на феноменален начин го трансформира твојот лик во тој на спротивниот пол.

Водени од познатата српска максима „Како први, така други”, еден по еден, сите си ја задоволивме љубопитноста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments