Фотографии: Александра Костадиновска

 

Секогаш, додека организираме некој од нашите мали настани, ни е страв дали ќе биде добар како што беше минатиот.

За среќа, до сега стравот се покажале целосно непотребни, зашто по завршувањето на секој настан сфаќаме дека не само што бил добар како и оној пред него, туку и уште подобар.

Фала ви на сите што одвоивте време и ни се придруживте вчера. Ние неверојатно добро си поминавме, а се надеваме дека и вие подеднакво уживавте во чоколадните brownies и дека успеавте да си купите по некое добро рачно-изработено парче.

Подолу се само дел од фотографиите од настанот. Ќе има и втора тура од Елена Фиданска. Stay tuned.

 

 

Comments

comments