Сепак, ова не е последната #rebornphoto селекција која ќе ја објавиме оваа година. До крајот на неделава ќе ги споделиме нашите омилени фотографии од целата 2016. Ќе биде тешко, но вреди да се потрудиме. Stay tuned.

 

Браво за #streetstyle (капчето припаѓа на #rebornwishlist)

 
 
 

Имаме видено 550 варијанти од фотографијава. Оваа е една од поуспешните.

 
 
 

B&W драма од еден од нашите омилени инстаграмџии

#BlackVibe citizens.

A photo posted by Nino Risteski (@ninvibe) on

 
 
 

Into the wild (Eddie Vedder свири на укулеле во позадина и пее “Society, you’re a crazy breed… I hope you’re not lonely without me”)

#nepal #gosaikunda #lake #pilgrimage #prayer #rebornphoto #exploretheworld #neverstopexploring

A photo posted by Marija Grujovska (@marija_grujovska) on

 
 
 

Скопски градиент

 
 
 

Макро-прекраснотија / единствениот убав инсект

#инстаграмџии #фотонанеделата #rebornphoto #instagraphytk #instagraphy #revoshot

A photo posted by 《 Lazar Zafirovski 》 (@lazaruszaff) on

 
 
 

Лесно паѓам на вакви ладни бетонски пејсажи

 
 
 

Еве ги пак…

 
 
 

Реклама за Банско

The notorious Tomba

A photo posted by DAvramovski (@duskoavramovski) on

 
 
 

Planet Earth на #rebornphoto

#paracas #peru #nationalpark #rebornphoto

A photo posted by Elena Jovanovska (@elenaj515) on

 
 
 

Перфектна локација за снимање филм со сцена од сообраќајка

 
 
 

Поздрав до Прилеп

 
 
 

И до Тетово

 
 
 

И до Берлин

#Bauhaus #bauhausmuseum #architecture #waltergropius #Berlin #rebornphoto

A photo posted by MaJa Ds 🐝 (@maja__ds) on

 
 
 

Дедовците изгледаат исто, скоро секаде во светот ❤️

 
 
 

Храбро (вредеше?)

 
 
 

Сакам да сум другар со шоферот

 

Comments

comments