Како што можете да приметите, Инстаграм-фокусот во последно време ни премина на препорака на добри локални профили.

Се чувствуваме како да сме го подзаборавиле #rebornphoto, стариот добар другар од детството, и дека е време малку да го освежиме пријателството. А сега е одличен момент да го направиме тоа бидејќи во последно време забележавме бран на прекрасни фотографии.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments