Ме фати празнична мрза… и за првпат во историјата на #rebornphoto прескокнав една седмица и не објавив инстаграм фотографии на неделата.

За казна, неделава морав да скролам низ 2000 фотографии од кои минимум 1000 беа од скијања и зимски одмори, а јас не бев на зимски одмор, и така со мака и блага депресија потрошив некој саат да си го завршам домашното. Еве што ми фати око.

 

Од улиците на Шангај

 

И ти со фетиш за бетон?

 

Red is the new black

 

Life in plastic, it’s fantastic

DON’T FUCKING TOUCH ME Portrait of @anaandjelic / @fucking.lion #girlsbyhlvk #portrait #rebornphoto #fashionportrait

A photo posted by Goran V. Popovski (@hlvkbygvp) on

 

Живот под нулата

 

Neglected

“Good”. Inspired by Allie X. Link in bio (http://bit.ly/Good2016) #rebornphoto

A photo posted by Nikola Ilievski (@nilievskiinfo) on

 

RIP Princess Leia / Ја сакаме играчкава за во Re office

Last Goodbye to Princess Leia #starwars #carriefisher #leia #instagraphytk #rebornphoto

A photo posted by Ana Jakimska (@jakimska) on

 

Neglected (Part 2)

It’s true. #rebornphoto

A photo posted by Nikola Ilievski (@nilievskiinfo) on

 

❤️ 💅

#rebornphoto

A photo posted by Gogi & Stefi (@ihatehlvk) on

 

Добар начин да презентираш книга

 

Бистриме

 

Behind the scenes на The Ring

 

Охридски Neverland

 

Поздрав до 89та генерација

5:55 #rebornphoto

A photo posted by Nikola Ilievski (@nilievskiinfo) on

 

Текстури

 

Во боите на Ван Гог

 

Another lady in red

 

Шушка

 

Во класика Натали бои

Seconds from now.

A photo posted by Nathalie Basoski (@nathaliebasoski) on

 

Ела, ела, ела, е, е.

 

Snow puppy

 

„Put your hands on me, Jack“

 

☃️ ☃️ ☃️

 

Fargo

 

 

Comments

comments