Зашто Инстаграм фотографија без добар хаштаг е како лето без лубеница.

Ако и ти редовно дознаваш дека е четврток само откако ќе налеташ на #TBT или ако досега имаш нарачано милкшејк само зашто изгледа добро на Инстаграм — ти си еден од нас. А ако си еден од нас знаеш колку би било добро кога фотографиите кои не сакаш да ги пропуштиш во денот би биле собрани на едно место. Не талкај повеќе — погледни ја селекцијата од нашите омилени фотографии кои нашите пријатели ги нарекоа #rebornphoto.

И се разбира, нема да заборавиме, фала ви на сите што се вклучивте во ова, едвај чекаме да видиме што ќе споделите со нас следните 7 дена.

П.С. Размислуваме од најдобрите #rebornphotos (од овој месец) да испечатиме разгледници. Би биле одличен подарок! Како ви се допаѓа идејата?

 

 

Brother sestra #rebornphoto #canonae1 #35mmfilm #35mm #filmisnotdead

A photo posted by m-dog (@majapl94) on

 

#инстаграмџии #rebornphoto #vscomacedonia

A photo posted by Aleksandar Bunevski (@bunevski) on

 

Струшки Вечери На Стравот #rebornphoto #инстаграмџии

A photo posted by Nino Ilievski (@nninosaurus) on

 

 

 

You're my river running high Run deep, run wild #rebornphoto

A photo posted by Iva Rajcevska (@irajcevska) on

 

? ?#инстаграмџии #rebornphoto

A photo posted by Radica Kotarska (@rahrahrawr) on

 

Time travel just got real. ⏳? #waterslide #pool #timetravel #speed #gopro #rebornphoto #инстaгрaмџии

A photo posted by Nikola Popovski (@nikola22popovski) on

 

 

 

 

 

#portrait #redhair #redhead #fdicct #rebornphoto #инстаграмџии #vscocam #vsco

A photo posted by Petar Tashev (@avtopat) on

 

Comments

comments