AKUUUUUUU!!!!!

Видеото подолу е само дополнителен доказ, покрај изјавата на Adult Swim дека „Креаторот и извршен продуцент на серијата, Genndy Tartakovsky, ќе ја продолжи приказната на Samurai Jack со нова сезона во 2016.“

Покрај Samurai Jack, во 2016 се планира нова сезона на Powerpuff Girls. Извршен продуцент на новата сезона ќе биде Nick Jennings, уметничкиот директор на „Adventure Time“.

 

 

Comments

comments