Го гледавме „Burnt“ и едногласно, сложно заклучивме дека најдобрата работа во филмот е убедливо Helene (Sienna Miller) и нејзината мала тетоважа – нож, позади увото.

Сè  во врска со Helene е прекрасно – однесувањето, начинот на кој се движи, фризурата, тексас јакната која ја носи додека пазарат со Adam, па сè до начинот на кој ја воспитува нејзината ќерка. Иако, за да ја разберете нашата опседнатост, ќе мора да го изгледате целиот филм, подолу се неколку фотографии од Helene кои можеби ќе успеат да доловат за каква мангупка станува збор.

Галерија

 

 

Comments

comments