+

Фотографии: Goran HLVK Popovski
Модел: Ана Којиќ
Шминка: Милан Бауранов
Облека: MO Premiere на Милица Опачиќ
Инспирација: Wednesday Addams од The Addams Family

+

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments