///

Фотографии: Мартин Пацов Саровски
Модел: Ангела АКА Блажева
Стајлинг, шминка и фризура: Анја Макеска
Долна облека: Women’secret
Локација: Speakeasy

///

 

 

 

AKA1 copy

 

AKA3 copy

 

 

Сè што се уништуваше
сè што се обновуваше
беше заради неа.

 

 

 

AKA4 copy

 

AKA5 copy

 

AKA6 copy

 

AKA7 copy

 

Comments

comments