Составивме мини-колекција од фотографии од Скопје направени од нашите омилени фотографи.

Некои од нив искусни професионалци во полето на фотографијата, други инспиративни почетници. Некои од нив направени со врвна опрема и прикажувани во разни галерии низ светот, а други направени со телефон и објавени на Instagram.

 

 

Александар Наумчески

 

 

 

 

 

 

Александар Савески

 

 

 

Ана Марија Радосављевиќ

 

 

 

 

 

 

 

Анѓелина Кичукова

 

 

 

 

 

Горјан Гилевски

 

 

 

 

 

 

Ерина Богоева

 

 

 

 

Зденко Петровски

 

 

 

 

 

Златко Пармаковски

 

 

 

 

 

 

 

 

Ирина Аврамовска

 

 

 

 

Марио Давчевски

 

 

 

Мија Петреска

 

 

 

Моника Муличковска

 

 

 

Моника Новковиќ

 

 

 

 

 

 

 

 

Неда Калешовска

 

 

 

Ника Гавровска

 

 

 

 

 

 

Нина Ника

 

 

 

Riland Hoxha

 

 

 

Роберт Атанасовски

 

 

 

 

 

Comments

comments