Сите сакаат патики како на Каnye, ташна како на Kate Moss и болеро како оние на Верица Пандиловска. Што се случи со луѓето кои модна инспирација црпеа од комунистите од 20-тиот век?

Не затоа што пред 4-5 дена купив исти, а за нијанса подобри наочари од неговите. И не затоа што есеите на Грамши ги читам најмалку еднаш месечно. Туку навистина, станува збор за ретко-инспиративен пар наочари.

Trumbo-2015-Trailer_screenshot

Во финалето од изборот за најдобар елемент во „Trumbo“, од наочарите тажно изгубија:

За крај, забавно ќе биде да го испробаме тестот што Dalton Trumbo и го направи на ќерка му, кога таа го праша како да дознае дали и она е комунист како татко и.

 

За ручек имаш вкусен сендвич, но еден од твоите пријатели е гладен и нема ништо за јадење. Што ќе направиш?

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

 

Comments

comments