винил фетиш

Винил фетиш: „Bliss” од Rib

Можеби македончето нема преголемо искуство во терање држава, или пак дегустација на софистицирана кујна, но песната и музиката од памтивек му биле некако во мал...

Винил фетиш: Пази Куче

Васко Атанасоски е уникатна појава на македонската музичка сцена. Да беше американче, веројатно ќе имаше уште 3-4 фрикови на сцената со кои ќе можевме да го сп...