#НеМеБиваЗаГотвење

Reborn кујна: Рамен супа

Фотографии: Елена Фиданска Готват: Ања и Давид   Ако си моја крвна група тогаш кога збориш за супа, збориш за супа од кесичка. Па прва нежна приказна ш...

Не Ме Бива За Готвење: Хумус

Со враќањето на пролетта на сцена, секогаш се активира еден циклус од повеќе прекрасни појави: цвеќињата и дрвјата (тие што патиме од алергија си знаеме), шетањ...

Не ме бива за готвење: Фритата

Како што му доликува на секој добар „wannabe” готвач, моите куварски потреби не се задоволуваат со само една супа. Релативно е едноставна за правење, па не е не...