Патики

Водич за Rетро патики (трет дел)

Бидејќи веќе нема кој не знае за оваа трилогија (за тие што не си го прочитале домашното, кликни тука и тука), дојдовме до последниот трет дел кој како секој се...

Водич за REтро патики (прв дел)

Ти текнува ли на моралните лекции на родителите дека добриот избор за патика е онаа од типот „класика”; „нема смрт”; „ќе ги носиш цел живот”? Не сум сигурен дал...