Video

[Документарец] „Barista“

Како голем (да не речам огромен) фан и љубител на кафето (а пред се еспресо), многу ми беше драго кога дознав дека е снимен документарец за луѓето кои го пригот...

Љубовна медицина

Љубовна приказна која е обвиена со огромна доза на завист. Одлично склопено видео преку кое се дава јасна порака за борбата на еден љубовен пар со болеста на ед...

Сè е REMIX

„Ништо не е оригинално“, вели Kirby Ferguson, продуцентот на „Everything is a Remix“. Од George Lucas до Bob Dylan и Steve Jobs, многу од најпознатите светски у...