Нов спот на Телемама за песната „Срце“. Спотот е направен од Љубица Манасиева која го изработи и спотот за „Вале Терешкова”.

Во сонливите утра, кога се мечтае за љубовта која тлее, за цветот кој расте, за небото кое се шири. Неколку чекори назад, неколку напред, подадени раце и топли прегратки во кои се будиш. Студени бранови и исчекувања. Сето тоа е сместено во најновата песна „Срце“ во изведба на Телемама. Уживајте!

 

Дополнителни забавни линкови:
www.telemamamusic.com
www.telemama.bandcamp.com

 

Comments

comments