Одлично склопено хип-хоп видео кое го прикажува Скопје преку дел од неговите препознатливи локации.

Нова песна и видео на ТуТе аеродромецот од  Дром Рекордс со наслов „Скопје братко“, во кое гостува Бобо од Нов Поредок. „Темата на песната е социјално-општествена“ изјави ТуТе. „Се работи за градот Скопје и мизерниот живот кој владее помеѓу младите генерации наспроти тенкиот богат слој.“ Видеото е производ на Бобо.

 

Comments

comments