Уште во Мај имаше гласини дека Tom Hardy ќе ја игра главната улога во новиот спин оф на Spider-Man, Venom. Денес се појави првиот видео материјал од филмот чија премиера е закажана за октомври.

Bane, Bronson и тој одвратниот лик од The Revenant. Сите легендарни улоги. Сите негативци. Tom Hardy чудно, но брилијантно се снаоѓа во улогите на овие анти-херои. Лош лик кој истовремено е неодоливо симпатичен и за кој секогаш сакаме да дознаеме нешто повеќе. Едвај чекаме да видиме како ќе се снајде во новата улога како Venom.

Comments

comments