Reborn Продукција: Мики x Димитар x Александра

 

Вечер е Земјотрес.

Еден од бендовите кои се на нашата „must see“ листа е Pluto’s Doubts. Се запознавме со нив пред една година, одма после нивната победа на Лузер Фест 2015та, кога го објавија нивниот прв сингл. Од тогаш издадоа уште неколку песни, свиреа на Exit, и почнаа да го спремаат и нивниот прв студиски албум.

Седнавме во студио на разговор пред нивниот настап на големиот Земјотрес #5.

Pluto’s Doubts настапуваат вечер во 23:40 во МКЦ (на Бифе Фросина стејџ). Се гледаме таму!

Pluto’s Doubts се Дарко Поповски, Симон Пеоски, Лука Ѓоргиевски, Горјан Стојменовски и Марио Симоновски. 

 

Comments

comments