Помина и Земјотрес 4, а ние сè уште си ги средуваме импресиите и мислите.

Од година во година привлекува сè побројна публика, а најдобриот дел од тоа е што таа публика е сè помлада и помлада. За да избегнеме расплинување со зборови и фрази, решивме да снимиме едно кратко (прво видео на ReProduction) за сè тоа што се случуваше во саботата во МКЦ. Три пати ура за организаторите и МКЦ.

Камера и монтажа: Елена Героска / ReProduction
Музика: „80ти“ — PMG Kolektiv

 

Comments

comments