Обожавам, обожавам текстови со идеи за подароци. Не знам зошто.

Затоа и инсистирам да ги правиме секоја година. Иако тоа значи дека треба да поминам отприлика 8 саати во фотошоп. Скроз вреди. Овој е трет ваков текст што го правиме (зашто постоиме 3 години, нели) и мислам дека веќе може да се каже дека е традиција. Како божиќните традиции на лошите Netflix филмови.

Но доста за нас, ајде малку за тебе. Имаш дечкo / девојка, или уште подобро – се имаш себеси и сакаш да си подариш нешто добро. Go crazy. Дури и да е за тебе, завиткај го, стави му машна, стави го под елка, израдувај се утредента. Зошто да не? Супер период од годината е за да бидеме лигави деца.

Ова се нашите идеи за новогодишни подароци, се надевам ќе ти се допаднат (тебе и на тој што ќе ги добие!).

Springfield наочари за сонце

Comments

comments